11de ploegvoorstelling VANOMOBIL MTB Cycling Team

Op woensdag 15 februari hebben we de eer en het genoegen gehad onze mountainbike ploeg te mogen ontvangen in onze Nationale showroom te Wevelgem voor de 11de ploegvoorstelling van het Vanomobil MTB Cycling Team. 

Voor onze 32 renners D-dag, want eindelijk kon de vernieuwde outfit die de meerderheid van de stemmen kreeg, getoond worden. Stralend en super fier kwamen de renners 1 voor 1 naar voren.
 
Dit jaar hebben we een "echte" trainer, Kamiel Van Dessel, die zijn diploma trainer B behaalde.
Dankzij Kamiel hebben de kids hun opleiding bij de ploeg behaald, zo hebben we een aantal trainingen en stages in de Haan en Spa afgewerkt en telkens hebben de kids veel bijgeleerd maar vooral veel plezier beleefd.
De nieuwelingen, junioren en beloften zijn op stage geweest naar Malmedy en hebben daar het beste van zichzelf laten zien.
Een hechte en leuke groep dat er elk weekend een gezellige boel van maakt.

Ook onze kampioenen gaan alles van hun zelf geven:
Michiel Bonneux gaat zijn Vlaams kampioenschap verdedigen, Zoë bij de junioren gaat terug voor Nederlands kampioen en Benelux kampioen , en Yentl voor zijn West – Vlaams kampioenschap.

We leggen dit jaar ook 3 kinderwedstrijden terug in Olen , Hechtel - Eksel en Wielsbeke.

Samen, met onze ploegleiders Raf en Lydia, maken we er een tof seizoen van, met veel spannende wedstrijden.

Voor meer info rond onze mountainbike ploeg kan je altijd terecht op de website via volgende link. 

Gerelateerde blogs

Actrice Vanya Wellens (Femke uit Thuis) kiest voor Vanomobil

Na een drukke werkweek op de set van Thuis, zal Vanya vanaf nu kunnen genieten van een uitstapje met haar twee dochtertjes en partner Jo in hun nieuwe camper. De actrice die Femke speelt in de Vlaamse reeks 'Thuis' heeft resoluut voor Vanomobil gekozen bij de keuze voor haar eerste camper. Via vrienden en kennissen hoorde ze dat je bij Vanomobil niet alleen een reuzegrote keuze hebt, maar dat je vooral ook kunt rekenen op een degelijke en professionele service. Samen met één van onze verkoopsadviseur gingen ze op zoek naar de voor hun gezinsituatie perfecte camper, rekening houdend met een hele reeks specifieke wensen. Twee kleine kindjes vragen resoluut voor stapelbedjes, maar Jo wenste hem ook niet te lang, vermits ze graag de bergen in trekken. Voor Vanya was de keuken dan weer een belangrijk aandachtspunt en moest hij vooral ook binnen mooi en gezellig zijn...en uiteraard moet ook het budget gerespecteerd worden. Na enkele omzwervingen zijn we uiteindelijk uitgekomen op de Chausson Flash 03 op chassis Ford Transit 140pk. Leuke multifunctionele stapelbedjes achter, een correcte keuken en reuze zithoek, een alkoofbed van 1.55m breed en toch slechts 6,79m lang... a perfect match!! Dank je wel Jo en Vanja voor het vertrouwen! We wensen jullie prachtige familiale momenten met jullie droomcamper. Wil je meer info over motorhome waarvoor Vanja en Jo hebben gekozen, druk dan hier: meer info Chausson Flash 03

  • Vanomobil Stories