2019: Westfalia goes retro

2019: Westfalia goes retro


Westfalia gaat de nostalgische tour op met de Kepler Sixty. De Volkswagen T6 is omgevormd tot een rood/witte retro, trendy motorhome die volledig klaar is om richting Woodstock te trekken. De prachtige kleuren gaan verder in het interieur waar een keuken, koelbox, kledingkast, bed, enz. je de nodige kampeerluxe bezorgen.
 

Sixties design


De Kepler Sixty kent de klassieke indeling met keuken en kast aan de kant van de bestuurder. In het kookvertrek vind je twee pitten, een wasbakje en kraan waarmee je je culinair volledig laat gaan. Een keukenkastje, kledingkast én koelbox werken deze ruimte af. 

Achterin kunnen twee personen genieten van de kleurrijke bank. Enkele bewegingen en je tovert deze om tot een heus bed. Tel hierbij de slaapplaatsen in het hefdak - Froli Systeem - op en je beschikt over slaapruimte voor 4 personen

Deze Sixty heeft standaard een standkachel op diesel én 150 pk onder de motorkap zitten.

Vanomobil blog Kepler Sixty NL


Verkrijgbaar bij Vanomobil 


De Westfalia Kepler Sixty is verkrijgbaar in onze drie verkooppunten:
Tot binnenkort!

 

Gerelateerde blogs

CHAUSSON Flash TOP... als je alles wilt!!

Dit jaar opnieuw brengt CHAUSSON voor het tweede deel van het seizoen een beperkte reeks uit onder de naam FLASH Top. Traditiegetrouw wordt deze speciale serie gekenmerkt door een ultravolledige standaarduitrusting.  Dit jaar gaan de CHAUSSON ontwerpers echter twee stappen verder. Eerst en vooral steken ze deze beperkte reeks in een speciaal "Design" binnenkleedje met oa een zeer mooie "Microfiber" binnenstof geconbineerd met een zeer moderne vloer- en tafelbekleding.  Het belangrijkste echter is dat de CHAUSSON Flash Top geen bestaande indeling is, maar 4 volledig nieuwe indelingen, met als gemene deler een pavilloenbed boven de zithoek vooraan. 2 indelingen meten 6.69m, keuze uit aparte bedden of centraal bed achter, de andere 2 zijn 7.25m lang, opnieuw aparte bedden of centraal bed naar keuze en zullen de meest veeleisende reiziger bekoren. Onze favoriet is met afstand de CHAUSSON Flash Top 30. Op een toch nog redelijke 7.25m lengte biedt dit totaal nieuwe model u werkelijk alles wat een moderne motorhome vandaag kan bieden. De indeling is uniek, vermits een ruime 1.40m breed pavilloenbed gecombineerd wordt met een centraal kingsize bed achter. Uniek daarbij is dat het centraal bed achteraan dankzij het Easybed systeem traploos regelbaar met 35cm zodat je uw koffer in een handomdraai omtovert tot een ruime fietsengarage, zonder het gebruik van je bed te verliezen of de toegang tot dit bed ernstig te belasten. Daarnaast heeft hij 5 gehomologeerde zitplaatsen en zelfs tot 6 slaapplaatsen.... Wie doet beter? Alle Top modellen zijn oa standaard uitgerust met een Airco, een metaalzilver buitencabine, cruise control, dubbele airbag, mistlichten, radio CD, krachtige 140pk motor, breedspoorchassis, draaibare comfortzetels met aangepaste zetelhoezen, groot opengaande Skyroof boven stuurcabine, panoramisch dakluik, 140l dubbeldeurs frigo op de modellen à 7.25m, vooruitrusting + steun LCD, ... Voor meer foto's en een volledige lijst met extra uitrusting klik hier.

  • Motorhome Update