Bürstner maakt je HAPPY met twee beperkte series!

Nu reeds meer dan 25 jaar kan je bij Bürstner terecht voor de aankoop van uw droommotorhome. Op die 25 jaar is dit Duitse merk erin geslaagd om de eerste plaats weg te kapen op de Franse markt en is ze goed op weg hetzelfde te doen op de Belgische markt. Ter gelegenheid van deze verjaardag lanceert Bürstner motorhomes twee beperkte series, HAPPY genaamd. Deze modellen herken je aan hun oogstrelend antraciet grijs buitenkleedje en de trendy Nova Amber binnenbekleding. Daarenboven worden deze twee modellen extra uitgerust met tal van nuttige accessoires (skyroof, airco, grote koelkast, cruise control,...) tegen een bijzonder scherpe prijs. 
Het eerste model is de zeer populaire HAPPY NEXXO T740, een mooie half integraal met alles wat je hartje kan wensen: centraal bed, ruime badkamer met gescheiden douche en toilet, grote ruime rondzit vooraan en keuken in "L". Voor alle info over de Happy Nexxo T740 klik hier.
Voor de tweede beperkte serie kozen de Bürstner ontwerpers voor de grootste nieuwigheid van dit seizoen, de HAPPY IXEO TIME It734 met centraal bed achteraan en pavilloenbed boven de zithoek. Voor alle info over de Happy Ixeo Time It720 klik hier.