Camperbusdagen van 10 tot en met 12 maart 2017!

Tijdens deze 3-daagse kan je in de rust en de kalmte van onze nationale showroom te Wevelgem meer dan 25 verschillende campervan's bewonderen. Naast een hele reeks modellen van de merken Adria-Burstner-Chausson-Dreamer-Knaus en Westfalia op de gereputeerde Fiat Ducato biedt Adria nu ook enkele modellen op de Citroën Jumper. Verder bieden we ook het grootste aanbod aan campervan's met pop-up daken: Adria Active (Renault Trafic) - Dreamer Capland (Ford Custom) - Westfalia Kelper (VW T6) - Westfalia Jules Verne (Mercedes Viano). 

De verkoopsadviseurs van onze drie verkooppunten zijn gedurende dit weekend aanwezig te Wevelgem, zodat je ook geholpen kunt worden door iemand uit je streek! Verder hebben we de nodige modellen op voorhand besteld zodat je als het ware direct met je droomcamperbus kunt vertrekken! 

Naast het enorme aanbod kan je tijdens deze camperbusdagen ook genieten van de ongelooflijke promoties die VANOMOBIL voor u uitgewerkt heeft zodat je voor de best mogelijke prijs/kwaliteits-verhouding met je nieuwe campervan op vakantie kunt vertrekken:
  • Een absolute prijsbreker is ons aanbod op de TWIST Start Limited V594S CSdie dankzij een enorme korting van 4457€ nu tijdelijk aangeboden wordt aan 40.990€! Maar goedkoop betekent bij Vanomobil niet dat dit een "uitgeklede" versie is en wel integendeel. Zo biedt deze camper je de krachtige 130pk motor in combinatie met een 3.5T chassis, grote 16" alu velgen, remifront verduisteringscherm vooraan,elektrisch opstap, starterskit, radio-Cd, Led dagrijlichten, muggendeur,enz... voor meer info druk hier!
  • Adria komt ieder jaar met een aanlokkelijk voorjaarsmodel en dit jaar is dit de Platinum. Twee modellen op het gloednieuwe Citroën Jumper chassis. De 600SPT, het topmodel onder de Adria Camperbusjes kost in de Platinum versie slechts 43.805€ en biedt je hiervoor heel wat uitrusting, inclusief een mooi zilver metaalkleurig buitenkleur. Voor meer info, druk hier.
  • Chausson kon niet onderdoen voor zijn grootste concurrent maar trekt in de indeling op 5.99m resoluut de kaart van design en uitrusting. De Twist V594 Exclusive Limited is dankzij zijn klassevolle meubilair en talrijke indirecte Led stroken eerst en vooral bloedmooi maar verrast vooral ook door zijn uitzonderlijk volledige uitrusting met oa Remifront, Multimedia systeem met ingebouwde navigatiesysteem en achteruitrijcamera, stuurbediening en Bluetooth handenvrije carkit, enz... Dankzij een reusachtige korting van meer dan 7000€ komt deze topcamperbus slechts op 45.790€! Wens je de familiale versie van de V594, de V594MAX met een zelfde uitrusting, dan betaal je 800€ meer maar geniet je twee extra bedden. Voor meer info, druk hier.
  • is voor jou enkel het beste goed genoeg, dan hebben we voor jou een topcamperbus aan een topkorting! De KNAUS Boxstar is de mooiste camperbus van de duitse luxecamperbouwer KNAUS! In zijn "Street" versie komt hij tijdelijk op 50.990€. Daarin zit oa ook het multimedia systeem met navigatiesysteem en achteruitrijcamera, bluetooth kit, muggendeur, Remifront, een XXL elektrische opstap en zelfs de zonneluifel! Maar uiteraard zal vooral zijn onnavolgbare afwerkingskwaliteit en design je overtuigen. Wil je trouwens de "family" versie (met twee dubbele bedden achter), dan kost dit bij KNAUS niets meer. We hebben ook een aantal modellen besteld op 150pk en met automaat! Deze zijn dus ook nog leverbaar voor de zomervakantie. Voor meer info rond de Celebration promotie, druk hier.
  • en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan want ook de Bürstner CityCar is een absolute topcamperbus, om nog niet te spreken over de verbluffende Westfalia Amundsen modellen! Voor een volledig overzicht van ons aanbod, druk nu hier. 
  • Wens je eerder te starten met een tweedehands campervan, ook dan kunnen we je verrassen met een aantrekkelijk voorstel vermits we jaarlijks ongeveer 150 tweedehands campers verkopen met altijd 1 jaar volledige garantie en enkel campers met een gekende geschiedenis. je vindt ons volledig aanbod via volgende link.
  • Wil je eerst en vooral eens proeven van onze manier van reizen, dan is huren een absolute aanrader! We hebben over de drie verschillende verkooppunten ongeveer 100 camper in verhuur waarvan een hele reeks camperbusjes. Druk hier voor ons volledig aanbod huurmotorhomes.