Camping Vanomobil: een succesverhaal

30 jaar Vanomobil is een mijlpaal die we graag vieren samen met onze klanten. Als doorwinterde kampeerfanaten deden we dit op 18 en 19 mei in stijl en trokken we er samen op uit. Onze bestemming? Camping Vanomobil: ons eigen, origineel kampeerterrein te Aalbeke.

Een verslag van de festiviteiten.
 

Groene oase van vrijheid en ambiance 

De belangrijkste doelstelling van Camping Vanomobil? Motorhome-liefhebbers van heinde en verre samenbrengen om zo deze hechte community nog verder uit te bouwen. Een geslaagde opzet: kennissen en oude vrienden zagen elkaar terug en nieuwe vriendschappen werden gemaakt dankzij het uitwisselen van reisverhalen.

Vanomobil Camping Vanomobil 01
 

Als klap op de vuurpijl werden alle gasten verwend met een uitgebreid programma. Wat stond zoal op de planning tijdens Camping Vanomobil? Na een hartelijke verwelkoming leefden zo’n 500 kampeerders zich volledig uit tijdens een brede waaier aan activiteiten:avontuurliefhebbers verkenden de pracht van het Avanco domein door allerlei outdoor activiteiten zoals paintball, een hoogtevrees parcours, boogschieten en zo veel meer. Voor de kunstliefhebbers waren er initiatielessen schilderen, potten bakken en boetseren. De Bourgondiërs genoten ondertussen van een groots showcooking spektakel. Voor de sportievelingen was er een fietstocht in het gezelschap van Sven Nys, een wandeltocht van 5 en 10 km en een mountainbike parcours ingepland. Voor elk wat wils dus.


Vanomobil Camping Vanomobil 02

 

's Avonds verzamelde jong en oud zich - met een aperitief in de hand - voor een reeks gezellige mini-optredens van Wim Opbrouck. Dankzij de reuze BBQ kregen knorrende magen geen enkele kans: de sfeer zat er goed in!Na een live optreden van Edje Ska & The Pilchards met aansluitend een afterparty met DJ Sofie, trokken de gasten zich in de vroege uurtjes terug in hun motorhome: ’s morgens stond er hen immers een uitgebreid ontbijt op te wachten. Kortom: aan ambiance en spijs & drank geen gebrek tijdens deze geslaagde Camping Vanomobil.
 

Zelf de sfeer opsnuiven? 
 

Bekijk hier alle foto's
 

Vrijgevige gasten

Naast feesten, genieten en vertellen, zetten de aanwezige kampeerders zich ook in voor het goede doel. Dankzij de vele giften verzamelden we het mooie bedrag van 9000 euro voor verschillende goede doelen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen:
 

  • Make A Wish
  • Vlaamse Parkinson Liga
  • vzw Kinderkankerfonds

Vanomobil Camping Vanomobil 03
 

Verjaardagspromo’s 

We blijven nog tot eind dit jaar in een echte feeststemming! Zo geniet je nog tot en met 19 oktober van exclusieve verjaardagspromo’s en krijg je bij de levering van je nieuwe motorhome nog een extra set glazen, speciaal en uniek gemaakt ter gelegenheid van ons 30 jaar.


Vanomobil glazen 30 jaar bestaan

 

Ontdek hier onze promo's

 

Een eerste motorhome aankopen, een motorhome huren voor je vakantie, tijd voor een update of kampeeradvies nodig? We verwelkomen je graag in een van onze 3 toplocaties.
 

Tot binnenkort!

Ignace, Véronique en het Vanomobil team