CHAUSSON Twist Limited Edition

 De Vlaamse camper-liefhebber is verzot op de prachtige half-integraal campers van deze Franse marktleider! Chausson ontwerpt en fabriceert deze campers in één van de grootste camperfabrieken van Europa te Tournon, een 100 tal km onder Lyon. Maar wat de meeste camperaars niet weten, is dat Chausson sinds een 10-tal jaren beschikt over een fabriek specifiek bestemd voor de bouw van campervan's. Deze fabriek is indertijd opgericht op een steenworp van de fabriek van het basisvoertuig, de Fiat Ducato (Sevel, Atessa in de provincie Abruzzo). De Twist, zoals de campervan bij Chausson heet, zal je niet zoveel tegenkomen langs Vlaamse wegen, vermits door de beperkte productiecapaciteit het gros van de productie voor de locale Franse markt voorzien was. Maar sinds september '16 is de productiecapaciteit van de Italiaanse Chausson campervan fabriek verdubbeld, wat ervoor zorgt dat ook de export landen (en dus ook België) sinds kort ook deze mooie en prijsgunstige campervan kunnen aanbieden! Om de introductie op de Belgische markt zo succesvol mogelijk te maken, kunnen we tijdelijk verschillende Twist modellen aanbieden in een heel speciale "Limited" uitvoering. De Twist Limited start aan 40.990€ met reeds alle noodzakelijke uitrusting en is leverbaar in vier indelingen en twee afwerkingsniveau's.

Vanomobil heeft uit het brede Chausson Twist aanbod de meest interessante modellen geselecteerd en kan deze heel snel en uit voorraad leveren tot uitputting van de stock.

We hebben volgende modellen geselecteerd:

  • Twist V594S CS Start "Limited" is een compacte indeling op 5.41m  -> klik hier
  • Twist V594 Exclusive "Limited" is langer (5.99m) en beschikt over een luxueusere afwerking en uitrusting -> klik hier
  • Twist V594 MAX Exclusive 'Limited" evenlang als de normale V594 maar in family uitrusting (dus dubbele stapelbedden) -> klik hier
  • Twist V697 Exclusive 'Limited" is nog iets langer (6.36m) en kan zodoende ruime twinbedden aanbieden achter

Gerelateerde blogs

CHAUSSON Flash TOP... als je alles wilt!!

Dit jaar opnieuw brengt CHAUSSON voor het tweede deel van het seizoen een beperkte reeks uit onder de naam FLASH Top. Traditiegetrouw wordt deze speciale serie gekenmerkt door een ultravolledige standaarduitrusting.  Dit jaar gaan de CHAUSSON ontwerpers echter twee stappen verder. Eerst en vooral steken ze deze beperkte reeks in een speciaal "Design" binnenkleedje met oa een zeer mooie "Microfiber" binnenstof geconbineerd met een zeer moderne vloer- en tafelbekleding.  Het belangrijkste echter is dat de CHAUSSON Flash Top geen bestaande indeling is, maar 4 volledig nieuwe indelingen, met als gemene deler een pavilloenbed boven de zithoek vooraan. 2 indelingen meten 6.69m, keuze uit aparte bedden of centraal bed achter, de andere 2 zijn 7.25m lang, opnieuw aparte bedden of centraal bed naar keuze en zullen de meest veeleisende reiziger bekoren. Onze favoriet is met afstand de CHAUSSON Flash Top 30. Op een toch nog redelijke 7.25m lengte biedt dit totaal nieuwe model u werkelijk alles wat een moderne motorhome vandaag kan bieden. De indeling is uniek, vermits een ruime 1.40m breed pavilloenbed gecombineerd wordt met een centraal kingsize bed achter. Uniek daarbij is dat het centraal bed achteraan dankzij het Easybed systeem traploos regelbaar met 35cm zodat je uw koffer in een handomdraai omtovert tot een ruime fietsengarage, zonder het gebruik van je bed te verliezen of de toegang tot dit bed ernstig te belasten. Daarnaast heeft hij 5 gehomologeerde zitplaatsen en zelfs tot 6 slaapplaatsen.... Wie doet beter? Alle Top modellen zijn oa standaard uitgerust met een Airco, een metaalzilver buitencabine, cruise control, dubbele airbag, mistlichten, radio CD, krachtige 140pk motor, breedspoorchassis, draaibare comfortzetels met aangepaste zetelhoezen, groot opengaande Skyroof boven stuurcabine, panoramisch dakluik, 140l dubbeldeurs frigo op de modellen à 7.25m, vooruitrusting + steun LCD, ... Voor meer foto's en een volledige lijst met extra uitrusting klik hier.

  • Motorhome Update