Lyseo Harmony Line :de nieuwe Bürstner camper in een heel exclusive design

Dit voorjaar lanceert Bürstner twee beperkte reeksen; De Lyseo T700 Harmony Line (half integraal met standaard extra 2p pavilloenbed) en de gloednieuwe integraal Lyseo I734 Harmony LIne. De eerste van de twee is niet minder dan de meest succesvolle indeling van de gloednieuwe Lyseo reeks, de '700', die op minder dan 7m niet alleen een centraal bed aanbiedt die in hoogte regelbaar is, maar ook een extra dubbel elektrisch pavilloenbed boven de zithoek aanbiedt. Onder het regelbaar centraal bed achter is plaats voor max 4 fietsen die dankzij 2 toegangsdeuren gemakkelijk bereikbaar is. Voor meer info over de Lyseo T700 Harmony Line, druk hier
Het tweede model, de Lyseo I734 is het eerste model van een gloednieuw ontwikkelde reeks, de Lyseo I. Om de eerste indeling extra in de verf te zetten wordt de eerste productiereeks van deze flink uit de kluiten gewassen camper (7.49m lang en een binnenhoogte van 2.12m!)  standaard en zonder meerprijs in deze Harmony Line afwerking aangeboden. Voor meer info over de Lyseo I734 Harmony Line, druk hier.
De Harmony LIne staat eerst en vooral voor een exclusieve binnendesign met oa een prachtig leder interieur, suppl. indirecte LED verlichting, elegant Santini binnenmeubilair, krasbestendige tafel- en keukenbekleding, speciale vloerbekleding en tal van kleine maar belangrijke details! Daarenboven heeft Bürstner deze twee modellen extra uitgerust met nuttige opties die u zonder meerprijs worden aangeboden.