Mobicar 2018: een succesverhaal

Mobicar 2018: een succesverhaal


Afgelopen editie van Mobicar was een echte schot in de roos. Maar liefst 25.965 kampeerliefhebbers zakten af naar Brussel:
een nieuw record
 
Vanomobil Mobicar 2018 01 NL Vanomobil Mobicar 2018 02 NL

Vanomobil Mobicar 2018 NL 03


De bezoekers stemden opnieuw massaal voor de Motorhome en Caravan van het Jaar 2019.
Twee van onze motorhomes vielen in de prijzen:


—> Categorie van 45.000 euro: Adria Twin Plus 600 SPB

—> Profilé vanaf 60.000 euro: Bürstner Ixeo T 690T


Bekijk hier ons volledig aanbod motorhomes.Verlenging saloncondities


Goed nieuws: we verlengen onze Mobicar salonvoorwaarden tijdens onze opendeurdagen.

Van 17 t.e.m. 27 oktober (ook op zondag!) ben je telkens van 10u-18u welkom in een van onze 3 vestigingen.

Wat kan je zoal verwachten? Spectaculaire salonvoorwaarden, een ruim gamma top motorhomes om te verkennen, alle accessoires die je maar kan wensen, een gezellige sfeer, en nog veel meer. Ons team is klaar om je te ontvangen en het hapje en drankje staan klaar.

Meer info vind je hier.

Tot binnenkort!

Gerelateerde blogs

Actrice Vanya Wellens (Femke uit Thuis) kiest voor Vanomobil

Na een drukke werkweek op de set van Thuis, zal Vanya vanaf nu kunnen genieten van een uitstapje met haar twee dochtertjes en partner Jo in hun nieuwe camper. De actrice die Femke speelt in de Vlaamse reeks 'Thuis' heeft resoluut voor Vanomobil gekozen bij de keuze voor haar eerste camper. Via vrienden en kennissen hoorde ze dat je bij Vanomobil niet alleen een reuzegrote keuze hebt, maar dat je vooral ook kunt rekenen op een degelijke en professionele service. Samen met één van onze verkoopsadviseur gingen ze op zoek naar de voor hun gezinsituatie perfecte camper, rekening houdend met een hele reeks specifieke wensen. Twee kleine kindjes vragen resoluut voor stapelbedjes, maar Jo wenste hem ook niet te lang, vermits ze graag de bergen in trekken. Voor Vanya was de keuken dan weer een belangrijk aandachtspunt en moest hij vooral ook binnen mooi en gezellig zijn...en uiteraard moet ook het budget gerespecteerd worden. Na enkele omzwervingen zijn we uiteindelijk uitgekomen op de Chausson Flash 03 op chassis Ford Transit 140pk. Leuke multifunctionele stapelbedjes achter, een correcte keuken en reuze zithoek, een alkoofbed van 1.55m breed en toch slechts 6,79m lang... a perfect match!! Dank je wel Jo en Vanja voor het vertrouwen! We wensen jullie prachtige familiale momenten met jullie droomcamper. Wil je meer info over motorhome waarvoor Vanja en Jo hebben gekozen, druk dan hier: meer info Chausson Flash 03

  • Vanomobil Stories