WESTFALIA biedt je nu twee versies van de "oercampervan" op VW T6 of Mercedes Viano

Als je denkt aan de oercampervan, is Westfalia nooit ver weg! Deze iconische Duitse constructeur blies een tijdje terug zijn 60 kaarsjes uit en wordt alom gekend als de eerste Europese Camperconstructeur en de uitvinder van de compacte Campervan met pop-up dak! Het is trouwens ook de grootste producent van campervan's in Europa en bouwt naast haar eigen modellen ook duizenden campers per jaar voor grote constructeurs als Mercedes, Ford, Opel en Peugeot!

Sinds dit seizoen heeft Westfalia twee nieuwe campers gelanceerd, identiek van indeling maar geschoeid op een ander chassis. De Kepler vertrouwt op de Volkswagen T6 waar de Jules Verne de kaart heeft getrokken van de Mercedes Viano. Beide bieden hetzelfde luxueuze interieur en layout en zijn bijzonder volledig uitgerust. Standaard beschik je idd altijd over een tweede woonbatterij en batterijlader, een ingebouwd toilet, douche, volledige keuken met koelkast, 100% LED verlichting, pop-up dak met 2persoonsbed, enz... De productie van de Kepler en Jules Verne was in een flits uitverkocht, maar uiteraard hebben we voor onze Vlaamse klanten enkele modellen op voorraad besteld. Ben je op zoek naar een comfortabele dagdagelijke auto die zich op vrijdagavond in een flits omturnt in een volwaardige camper, dan zijn de twee nieuwe Westfalia's absoluut de campervan die je zoekt! 

Interesse in de Westfalia Kepler op VW T6
Interesse in de Westfalia Jules Verne op Mercedes Viano -> druk hier

Gerelateerde blogs

CHAUSSON Flash TOP... als je alles wilt!!...

Dit jaar opnieuw brengt CHAUSSON voor het tweede deel van het seizoen een beperkte reeks uit onder de naam FLASH Top. Traditiegetrouw wordt deze speciale serie gekenmerkt door een ultravolledige standaarduitrusting.  Dit jaar gaan de CHAUSSON ontwerpers echter twee stappen verder. Eerst en vooral steken ze deze beperkte reeks in een speciaal "Design" binnenkleedje met oa een zeer mooie "Microfiber" binnenstof geconbineerd met een zeer moderne vloer- en tafelbekleding.  Het belangrijkste echter is dat de CHAUSSON Flash Top geen bestaande indeling is, maar 4 volledig nieuwe indelingen, met als gemene deler een pavilloenbed boven de zithoek vooraan. 2 indelingen meten 6.69m, keuze uit aparte bedden of centraal bed achter, de andere 2 zijn 7.25m lang, opnieuw aparte bedden of centraal bed naar keuze en zullen de meest veeleisende reiziger bekoren. Onze favoriet is met afstand de CHAUSSON Flash Top 30. Op een toch nog redelijke 7.25m lengte biedt dit totaal nieuwe model u werkelijk alles wat een moderne motorhome vandaag kan bieden. De indeling is uniek, vermits een ruime 1.40m breed pavilloenbed gecombineerd wordt met een centraal kingsize bed achter. Uniek daarbij is dat het centraal bed achteraan dankzij het Easybed systeem traploos regelbaar met 35cm zodat je uw koffer in een handomdraai omtovert tot een ruime fietsengarage, zonder het gebruik van je bed te verliezen of de toegang tot dit bed ernstig te belasten. Daarnaast heeft hij 5 gehomologeerde zitplaatsen en zelfs tot 6 slaapplaatsen.... Wie doet beter? Alle Top modellen zijn oa standaard uitgerust met een Airco, een metaalzilver buitencabine, cruise control, dubbele airbag, mistlichten, radio CD, krachtige 140pk motor, breedspoorchassis, draaibare comfortzetels met aangepaste zetelhoezen, groot opengaande Skyroof boven stuurcabine, panoramisch dakluik, 140l dubbeldeurs frigo op de modellen à 7.25m, vooruitrusting + steun LCD, ... Voor meer foto's en een volledige lijst met extra uitrusting klik hier.

  • Motorhome Update